Bel ons

06-37336582

Loading...
Description

Wireless Fast Charger voor Samsung Wit

Het snel en draadloos opladen van jouw Samsung was nooit zo efficiënt! Niet nodig om een kabel aan te sluiten, het volstaat om jouw smartphone op de oplaadpad te leggen om het laden in gang te zetten.

 34,95

Categorie:

Het snel en draadloos opladen van jouw Samsung was nooit zo efficiënt! Niet nodig om een kabel aan te sluiten, het volstaat om jouw smartphone op de oplaadpad te leggen om het laden in gang te zetten. Deze optie is beschikbaar voor de Galaxy S6 en latere modellen. De oplader is ook een lust voor het oog dankzij zijn stijlvolle en strakke design met gladde en doorschijnende vormen. Dankzij de LED indicatoren kan je gemakkelijk zien hoever jouw batterij geladen is: tijdens het laden is het lampje blauw en het springt op groen zodra de batterij volledig is opgeladen. Deze Wireless Charger Pad combineert vlot gemak en stijl!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Wireless Fast Charger voor Samsung Wit” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leuqe Deals 2022

Deze website maakt gebruik van ‘cookies’ om u de beste, meest relevante ervaring te bieden. Het gebruik van deze website betekent dat u hiermee akkoord gaat. Ypu kan op elk moment wijzigen welke cookies worden ingesteld – en er meer over te weten komen – door deze link te volgen