Bel ons

06-37336582

Loading...
Description

Leef iBridge AIR 32

Leef iBridge Air, de externe iOS-geheugenschijf, bestanden te streamen, delen en op te slaan. Met Leef iBridge Air is er nu een elegante oplossing voor het delen en streamen van bestanden voor je iPh

 42,95

Categorie:

Leef iBridge Air – wireless Flash Drive 

Leef iBridge Air, de externe iOS-geheugenschijf, bestanden te streamen, delen en op te slaan. 
Met Leef iBridge Air is er nu een elegante oplossing voor het delen en streamen van bestanden voor je iPhone, iPad, iMac, MacBook, en dus een werkend alternatief voor de iCloud. 

De volgende functies maken de Leef iBridge Air voor iPhone mogelijk: Stream: alle MP4-videos en Muziek in MP3-formaat kan eenvoudig draadloos worden gedeeld met elk ander Apple- of Android-apparaat. 
Perfect voor gezinnen met een lange rit of een lange vlucht. Share: deel al uw fotos en videos in realtime met uw vrienden en familie. 
Back-up: negeer alle herinneringen van Apple, meer opslagruimte om de iCloud-service te kopen.

Opslaan: Leef iBridge Air naar een centrale locatie (via Wi-Fi-toegangspunt) voor al uw fotos en videos om een evenement te maken van Apple- en Android-apparaten. 

Dit elimineert de noodzaak voor tijdrovend en omslachtig delen van afbeeldingen en videos via e-mail, bericht of AirDrop®. Back-up: maak automatisch een back-up van uw contacten, fotos, videos en andere gegevens via Wi-Fi. 
U bepaalt zelf een back-up en hoe vaak. 
Overbrengen: eenvoudig foto's, videos en andere documenten overbrengen van uw iPad of iPhone.

– kleur zwart
– geheugen capaciteit: 32GB
– geheugenkaart leessnelheid: 1300MB/s
– interface USB 2.0
– aansluitingA – USB-C
– gewicht 48 gram

EAN 0859209007675

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Leef iBridge AIR 32” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leuqe Deals 2022

Deze website maakt gebruik van ‘cookies’ om u de beste, meest relevante ervaring te bieden. Het gebruik van deze website betekent dat u hiermee akkoord gaat. Ypu kan op elk moment wijzigen welke cookies worden ingesteld – en er meer over te weten komen – door deze link te volgen