Bel ons

06-37336582

Loading...
Description

Gear4 Angry Birds Case iPad 2/3/4

Gear4 Angry Birds Case iPad 2/3/4 Deze fraaie stand case van het kwaliteitsmerk Gear4 is speciaal voor de iPad 2 en iPad 3 ontworpen en uitgevoerd in zakelijk zwart.

 19,95

Categorie:

Deze fraaie stand case van het kwaliteitsmerk Gear4 is speciaal voor de iPad 2/iPad 3 en iPad 4 ontworpen en uitgevoerd in zakelijk zwart.
Alleen een subtiele Red Bird op de voorzijde van de hoes verraad dat je een echte Angry-Birds fan bent. De hoes beschermt je iPad 2 of iPad 3 optimaal doordat de hoes geheel dichtgeklapt kan worden en op die wijze ook het scherm goed beschermt. De case ondersteunt het sleep/wake mechanisme van de iPad: zodra u de hoes opent, gaat de iPad aan.

De hoes beschermt de iPad 2/3 niet alleen op fraaie wijze, maar maakt het ook mogelijk om de iPad rechtop te zetten om comfortabel van foto's en video's te genieten. U kunt hierbij de iPad in vele verschillende standen zetten, zodat u altijd de juiste kijkhoek heeft. De case is zo ontworpen dat deze niet stoort in het gebruik van de iPad 2/3: voor alle toetsen en aansluitingen zijn uitsparingen in de case gemaakt.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Gear4 Angry Birds Case iPad 2/3/4” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leuqe Deals 2022

Deze website maakt gebruik van ‘cookies’ om u de beste, meest relevante ervaring te bieden. Het gebruik van deze website betekent dat u hiermee akkoord gaat. Ypu kan op elk moment wijzigen welke cookies worden ingesteld – en er meer over te weten komen – door deze link te volgen