Bel ons

06-37336582

Loading...
Description

Gear 4 Street party 2 Wireless Speaker

 39,95

Categorie:

Geen feest als de Gear4 StreetParty Wireless 2 niet is geweest! Of je nu een feestje bij je thuis of in het park wilt bouwen, de Bluetooth speaker verzorgt de lekkerste beats. Gooi het volume maar omhoog, zelfs dan gaat de oplaadbare accu 5 uur mee!

Get the party started
Van een spontaan feestje in het park tot een hele avond feest in je woonkamer, de Gear4 StreetParty weet met zijn luide, heldere sound van elke gelegenheid een feestje te maken! Gooi het volume maar omhoog, zelfs dan gaat de oplaadbare batterij tot 5 uur mee. Dat feestje kan dus nog wel even doorgaan! Je muziek stream je snel en draadloos via Bluetooth en dankzij het bereik van 10 meter gooi je gewoon vanaf de dansvloer het volume omhoog via je smartphone! Nog meer vrienden uitnodigen om te komen feesten? Bel handsfree met ze via de ingebouwde microfoon van de speaker of gebruik de speaker met je favoriete social apps als Skype, FaceTime en Viber. Have fun!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Gear 4 Street party 2 Wireless Speaker” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leuqe Deals 2022

Deze website maakt gebruik van ‘cookies’ om u de beste, meest relevante ervaring te bieden. Het gebruik van deze website betekent dat u hiermee akkoord gaat. Ypu kan op elk moment wijzigen welke cookies worden ingesteld – en er meer over te weten komen – door deze link te volgen