Bel ons

06-37336582

Loading...
Description

a-JAYS Five In-Ear Stereo Headset made for iOS White

Naadloos koppelen met uw IOS toestel. Deze Jays a-JAYS Five stereo In-Ear Headset is gemaakt in het succes van de a-JAYS Series, maar heeft net iets meer dan de andere a-JAYS. Deze headset is speciaal

 79,95

Categorie:

a-JAYS Five In-Ear stereo Headset made for Apple

Naadloos koppelen met uw IOS toestel.
Deze Jays a-JAYS Five stereo In-Ear Headset is gemaakt in het succes van de a-JAYS Series, maar heeft net iets meer dan de andere a-JAYS.

Deze headset is speciaal ontworpen en ontwikkeld om naadloos gekoppeld te worden met uw IOS apparaat.
De afstandsbediening met drie knoppen is gericht op de functionaliteit van uw IOS toestel, zoals play/pauze voor muziek en video's, opnemen/ophangen van gesprekken, volgende/vorige nummer, volume regelaar en voice control.

Duurzaam en functioneel.De JAYS Custom A5 luidsprekers zorgen voor een spectaculaire akoestiek. Heldere hoge tonen en een krachtige bas geven kleur aan uw muziek.
De hoogwaardige MEMS microfoon met de nieuwste technologie zorgt voor een kristalheldere overdacht van uw stemgeluid.

De comfortabele oortjes zijn opnieuw ontwikkeld en ontworpen.
Door gebruik te maken van verschillende materialen maakt Jays een karakteristieke, unieke en duurzame headset.

De platte kabel van a-JAYS Five is voorzien van een TPE coating waardoor de kabel sterk is en knopen en kabelbreuken worden voorkomen.

Bovendien wordt deze headset geleverd met een set van 5 siliconen oortjes voor een perfecte pasvorm.Kenmerken:Duurzame en functionele Jays headset a-JAYS Five Speciaal ontwikkeld voor IOS besturingssystemen Stereo geluid met krachtige bas en heldere hogen tonen.

Afstandsbediening voor volledige functionaliteit i.c.m. uw IOS smartphone,tablet of Note5Verschillende maten Siliconen oortjes voor perfecte pasvormSterke platte kabel met TPE coating, 115 cm Speaker:
JAYS Custom A5Gevoeligheid: 98dB bij 1kHzImpedantie: 16 Ohm bij 1kHzFrequentie: 18 Hz 23 000 Hz3.5 mm L-Shape Stereo plugHandig opberg doosje is inclusiefKleur: Wit

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “a-JAYS Five In-Ear Stereo Headset made for iOS White” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leuqe Deals 2022

Deze website maakt gebruik van ‘cookies’ om u de beste, meest relevante ervaring te bieden. Het gebruik van deze website betekent dat u hiermee akkoord gaat. Ypu kan op elk moment wijzigen welke cookies worden ingesteld – en er meer over te weten komen – door deze link te volgen