Bel ons

06-37336582

Voeg je header hier toe

VERZENDKOSTEN

De verzendkosten worden autotmatisch op de website aangegeven zodra u een bestelling gaat doen. Bestellingen boven de 160 euro hebben geen verzendkosten (alleen binnen Nederland).

Mochten er producten / acties zijn waarbij de verzendkosten anders zijn, dan wordt u hier vooraf over geïnformeerd.

BESTELLEN

Onze website is er volledig op gericht om het bestellen zo makkelijk mogelijk te maken voor u.

Is mijn bestelling gelukt?

Zodra u een bestelling heeft gedaan krijgt u van LeuQe Deals altijd een bevestigingsmail hiervan. Mocht u deze mail niet ontvangen of u twijfelt of de bestelling gelukt is neem dan gerust even contact met ons op.

Hebben jullie ook een echte winkel?

Ja we hebben ook een winkel in het centrum van Hengelo en in het centrum van Haaksbergen, waar u dagelijks langs kunt komen om alles te bekijken en op te halen. In onze winkel staan erg veel leuke producten die niet allemaal op onze website staan, dus kom ook gerust langs in onze winkel.

In onze winkel kunt u ook pinnen!

Ik wil een grote bestelling doen / grotere aantallen

Bij grotere afnamen kunt u het beste even vooraf contact opnemen door te mailen / bellen. U krijgt dan direct te horen of die hoeveelheid op voorraad is en of er kortingen mogelijk zijn.

LeuQe Deals B.V. heeft een aparte afdeling groothandel met aantrekkelijke prijzen voor bedrijven, wederverkopers, winkeliers, markthandelaren etc. (groothandel@leuqedeals.nl)
Veel van deze handel staat niet op onze website, maar is wel dagelijks te bezichtigen en op te halen.

Prijzen op de website

Al onze prijzen op de website zijn consumenten prijzen en dus inclusief BTW.

Vanuit het buitenland bestellen

Ja het is mogelijk om vanuit het buitenland te bestellen. De verzendkosten kunnen dan verschillen per land. Indien u een bestelling wilt doen naar het buitenland, dan kunt u het beste vooraf contact opnemen, voor de levertijd en verzendkosten.

Bestellen vanuit België:

België is standaard in ons systeem opgenomen en dit kunt u dus bij uw keuze selecteren en dan worden de verzendkosten automatisch weergegeven (€13 euro). Alles wordt direct verstuurd en uw pakketje voor België, komt 2 tot 3 dagen na uw bestelling al aan.

 

BETALINGEN

U kunt bij LeuQe deals op verschillende manieren betalen.

Levertermijn

In principe geldt voor al onze producten die voor 17.00 uur zijn besteld, ze meteen op de post gaan en dat u ze dan de volgende dag in huis heeft.

Mocht de levering langer duren dan wordt dat altijd direct duidelijk gemaakt.

LEVERING

LeuQe deals levert uw product op de volgende manieren:

Leuqe Deals 2022

Deze website maakt gebruik van ‘cookies’ om u de beste, meest relevante ervaring te bieden. Het gebruik van deze website betekent dat u hiermee akkoord gaat. Ypu kan op elk moment wijzigen welke cookies worden ingesteld – en er meer over te weten komen – door deze link te volgen